Toepassingen

De SDbar is op elke balie, toonbank of (kantoor) werkplek neer te zetten. Denk aan campings, balies bij zorginstellingen en musea, toonbanken in winkels en horeca, balies bij gemeentes en andere overheidsdiensten.

Je wilt de medewerkers en klanten zo vriendelijk mogelijk attenderen om rekening met elkaar te houden aan de toonbank, balie of receptie. De SDbar licht op en zorgt voor meer bewustzijn van de 1,5 m afstand die we moeten hanteren. Bestellen doe je hier!

Afstand aanpassen

De afstand van de SDbar kan naar wens ingesteld worden vanaf de balie of vanaf de medewerker achter de balie. Dit hulpmiddel meet steeds de afstand en zal rood oplichten zodra er iemand te dicht bij de SDbar op de balie komt. Dit geldt dus ook voor gebruik in een drukke omgeving, het apparaat zal reageren op degene die het dichts bij de balie is.

De medewerker ziet aan de achterkant ook het oplichten van de SDbar op een subtiele manier.

Extra mogelijkheden

Het is mogelijk om de SDbar een vaste plek te geven op de balie of (als het kan) verwerkt in de balie. Zodat altijd de juiste afstand gemeten wordt. Kies voor het plaatsen van meerdere SDbars als de balie groot is zodat elke medewerker voldoende beschermd kan worden.

Wij leveren ook maatwerk neem gerust contact op.