Aandacht voor de SDbar bij Ondernemend Friesland

Hét ondernemersmagazine en zakelijk platform voor ondernemers in Friesland schrijft vandaag ook over de samenwerking van IdFrm en Heb-IT.
Link naar het bericht bij OF.nl

Jan Adema, Anton Hendriks en Robert van der Woude werkten gezamenlijk aan het lichtkunstwerk DNA Leeuwarden van kunstenaar Hein de Graaf bij het Historisch Centrum Leeuwarden. Beide bedrijven zijn al een aantal jaren gevestigd aan de Legedijk 4.

IdFrm ‘Specialist in goed licht’ met eigenaar Jan Adema heeft sinds 2011 veel creatieve projecten voor bedrijven en particulieren op zijn conto staan.

Elina Stijlvol LED Pendelarmatuur

Robert van der Woude is eigenaar van Heb-IT ‘ICT advies en ondersteuning’. Ontwikkelaar van onder andere Seat63, een Workforce Platform voor bedrijven met ambulante medewerkers.

Workforce Platform Seat63 voor bedrijven met ambulante medewerkers

Deze samenwerking leidt wellicht tot veel meer creatieve projecten.

Nieuws

Robert van der Woude (Heb-IT), Jan Adema en Anton Hendriks (IDfrm)

De introductie van de SDbar in de Leeuwarder Courant

De Social Distance Bar is ontwikkeld voor alle bedrijven en instellingen. Geschikt om op elke balie, toonbank, receptie of (kantoor) werkplek neer te zetten bijvoorbeeld in de zorg, musea, onderwijs, horeca en winkels.
Hier kun je het hele artikel lezen in de LC.

Om je medewerkers en klanten er zo vriendelijk mogelijk op te attenderen om afstand te houden kun je heel eenvoudig onze SDbar plaatsen. De verlichte bar zorgt voor meer bewustzijn bij de klanten zeker nu het aantal mensen vanaf 1 juni weer op gaat lopen. Om je personeel en bezoekers zoveel mogelijk te beschermen. Subtiel en klantvriendelijk. De SDBar voorkomt discussies en zorgt voor duidelijkheid.